Облаштування зупинки громадського транспорту в с. Загороддя. Брав участь

Доданий
07.12.2018
Номер
1
Дорожнє господарство

В рамках проекту планується встановити автобусну зупинку по вул. Загороддя.

Автор проєкту
Надія
Надія Вовк
Бюджет
20 007 грн
Розрахунок бюджету
Район
Загороддя
Адреса
Загороддя

Опис

Опис проекту

Даний проект дуже важливий для громади, оскільки людей маршрутом користується чимало, переважна кількість – діти, пенсіонери. Автобусна зупинка – місце, де постійно зупиняється транспорт для посадки та висадки пасажирів. Це багатофункціональна споруда, спрямована в першу чергу, на підвищення комфорту пасажирів, їх захист від погодних умов та ДТП.
Об`єкт складається з каркасу з труба квадрат, з трьох сторін обшитий металевою бляхою, голубого кольору, з переду зверху напис «Загороддя А», в середині лавочки, на землі бетонна плита, збоку смітник. Розмір ширина 3м; глибина 2м; висота 2.3м.
Мета: створення належних умов перебування на зупинці під час очікування громадського транспорту.
Завдання: забезпечення кожного громадянина комфортними умовами перебування на зупинці громадського транспорту.
Актуальність: Даним проектом передбачено встановлення зупинки громадського транспорту, де відсутні будь які облаштування, під час дощів люди вимушені мокнути під дощем, мокрим снігом, вітром, очікуючи свій транспорт.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Всім доступний об`єкт, який буде працювати цілодобово, безкоштовно, ним зможуть користуватись всі категорії мешканців, які проживають в с. Загороддя, та навколишніх сіл.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Покращити умови проїзду громадян, які користуються транспортом. Зупинка має бути доступною, безпечною, захищати від погодних негараздів. Нею зможуть користуватись як школярі, які доїжджають до школи, так і їхні батьки, які ходять на роботу, так і пенсіонери які їздять у своїх справах (поліклініка, магазини, ринок). Реалізація цього проекту покращить, спростить проїзд, заохотить перевізника.

Відповідальні підрозділи

Відділ земельних відносин, житлово-комунального господарства та містобудування