Заміна дверей у школі «Збережемо тепло наших дітей» Реалізований

Доданий
10.12.2018
Номер
10
Освіта

За період експлуатації будівлі Старовишнівецької ЗОШ І-ІІІ ст Вишнівецької ОТГ вхідні двері зносилися та деформувалися, внаслідок чого порушена теплоізоляція в приміщенні.

Автор проєкту
Лариса
Лариса Головатюк
Бюджет
31 016 грн
Розрахунок бюджету
Район
Старий Вишнівець
Адреса
Старий Вишнівець

Опис

Опис проекту

Мета: провести заміну дерев'яних дверей на металопластикові.
Завдання: Проект спрямовано на розв'язання наступних важливих проблем: дотримання санітарно – гігієнічних норм утримання учнів, економію кош-тів місцевого бюджету через скорочення витрат на опалення, забезпечення комфортного мікроклімату приміщень.
Актуальність: створення належних побутових, санітарно-гігієнічних умов, підвищення комфортного перебування дітей у школі та зменшення витрат бюджетних коштів на енергоносії.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Школу відвідують усі діти села, тому реалізація даного проекту дозволить зберегти здоров’я наших дітей.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Необхідність реалізації даного проекту полягає у врахуванні думки і пропозицій батьків, педагогів та обслуговуючого персоналу школи, які прагнуть отримати відповідний рівень соціальних послуг, в тому числі в частині створення належних умов перебування дітей в шкільному закладі.
Даний проект є метою використання енергозберігаючих технологій для покращення умов праці та перебування дітей в освітньому закладі, а також економії енергоресурсів.
Крім того, заміна дверей покращить стан пожежної безпеки у будівлі.

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти, культури, молоді та спорту