Встановлення інформаційних вказівників у Вишнівецькій ОТГ Брав участь

Доданий
10.12.2018
Номер
13
Дорожнє господарство

На території Вишнівецької ОТГ знаходиться багато культурних, соціальних та адміністративних об’єктів, більшість з яких розташовані у смт.Вишнівець. Мережа даних об’єктів не облаштована жодними вказівниками, також населені пункти громади не позначенні дорожніми знаками, що спричиняє певні незручності як для жителів так і гостей громади.

Автор проєкту
Бюджет
60 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Кинахівці

Опис

Опис проекту

Мета: забезпечити інформування людей про історичні цінності та адміністративні установи, а також назви населених пунктів на території Вишнівецької ОТГ шляхом встановлення туристично-інформаційних вказівних знаків.
Завдання: встановлення інформаційно-вказівних дорожніх знаків у всіх населених пунктах Вишнівецької громади, а також встановлення туристично-інформаційних вказівників у смт.Вишнівець.
Проект передбачає:
1. Розробку макетів дорожніх знаків:
а) архітектурно-дорожній в’їзний знак «Вишнівецька об’єднана територіальна громада», розміром 2000 мм х 1000 мм - 2 шт;
б) дорожній знак «Початок населеного пункту», розміром 1200 мм х 500 мм - 16 шт. (кожного населеного пункту по 2 шт, Старий Вишнівець і Поляни – по 1 шт.);
в) дорожній знак «Кінець населеного пункту», розміром 1200 мм х 500 мм - 16 шт. (кожного населеного пункту по 2 шт, Старий Вишнівець і Поляни – по 1 шт.);
г) вказівник вуличний – 4 шт;
д) табличка двостороння, двомовна (укр., лат.) до вуличного вказівника, розміром 700 мм х 200 мм:
 «Стадіон» - 4 шт
 «Палац князів Вишневецьких» - 3 шт
 «Школа» - 2 шт
 «Селищна рада» - 2 шт
 «Лікарня» - 1 шт
 «Ліцей» - 1 шт
 «Вишнівецький став» - 1 шт
 «Призамкова церква» - 1 шт
 «Костел св. Станіслава» - 1 шт

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Результатами реалізації даного проекту зможуть користуватись як самі мешканці Вишнівецької ОТГ, так і гості та туристи громади. Позначення об’єктів будуть зрозумілими як для українських туристів, так і для іноземних, написи будуть читабельними для людей із вадами зору, в умовах хмарної погоди, сутінків та темної пори доби. Людина витрачатиме якнайменше часу на зчитування інформації, що знаходиться на вказівнику.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Цей проект охоплює усі населені пункти Вишнівецької ОТГ. Вказівники допоможуть вишнівчанам та гостям громади краще орієнтуватись у селищі та з легкістю знаходити той чи інший об’єкт. Завдяки цьому проекту Вишнівецька громада покращить свою туристичну та інвестиційну привабливість, що в свою чергу матиме позитивний вплив на розвиток громади в цілому.

Відповідальні підрозділи

Відділ земельних відносин, житлово-комунального господарства та містобудування