Створення новітньої системи озвучення шкільного приміщення Брав участь

Доданий
10.12.2018
Номер
15
Освіта

Можливість голосових оголошень як на перервах, так і у випадку небезпеки. Вітання вчителям і дітям. Випуски шкільного радіо. Можливість озвучення шкільних лінійок в приміщенні школи.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Чернявка
Бюджет
36 987 грн
Розрахунок бюджету
Район
смт.Вишнівець
Адреса
Вишнівець

Опис

Опис проекту

Мета: Створення кардинально нового підходу до озвучення шкільного простору. Завдання: Впровадити новий формат озвучення шкільного простору.
Актуальність: потреба учнів та вчителів у зміні формату звукового забезпечення шкільного процесу. 3 розвитком шкільної освіти стає потреба освоєння чогось нового: можливість ознайомити дітей з творами української та світової класичної та естрадної музики.
В тебе день народження? Твої однокласники — привітали тебе гарним словом чи піснею. Шкільне радіо зможе вийте в прямий ефір!!! Учні та вчителі почують що нового у школі, чим живуть сусідні класи. Кожен з учнів зможе стати частиною творчого процесу створення шкільного життя, підвищить свій рівень спілкування у суспільстві.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Результат впровадження проекту новітнього озвучення шкільного процесу стане доступний вчителям та учням, а також гостям школи. Але все нове, що почує учень він принесе у свою родину. А тому, проект дозволить розвинути інформашйне забезпечення громади.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Актуальність проекту насамперед у можливості творчого та інформаційного збагачення шкільного процесу, що дасть учням підняти свій інтелектуальний рівень, та щонайменше, просто підняти свій настрій. Знайомство з класичною та естрадною музикою світових та українських майстрів — новий погляд, але цікавий творчий підхід до навчального процесу. Озвучення шкільного процесу — передумова розповсюдження інформації про нього в межах суспільства, громади

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти, культури, молоді та спорту