Створення шкільного телебачення та радіо на базі Вишнівецької загально-освітньої школи І-ІІІ ст. Брав участь

Доданий
10.12.2018
Номер
16
Освіта

Шкільне телебачення та радіо - можливість проявити себе в якості сценариста, режисера, постановника, ведучого або актора в процесі створення сюжету на шкільну тематику.

Автор проєкту
Ганна
Ганна Козлова
Бюджет
34 420 грн
Розрахунок бюджету
Район
смт.Вишнівець
Адреса
Вишнівець

Опис

Опис проекту

Мета: створення шкільного телебачення та раді.
Завдання: створити шкільний медіа-центр, який дозволить висвітлити життя школи та відкриє для учнів можливість для подальшого розвитку у сфері медіа-мистецтва.
Актуальність: шкільне телебачення - це прямі трансляції різних шкільних заходів, відверті та цікаві інтерв'ю, новини тижня, інфографіки та багато іншого. Студія шкільного ТБ допоможе розвинути креативне мислення і підвищити громадську активність, дозволить дітям відчути на собі ролі телеведучого, журналіста, редактора, оператора.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Результатом роботи телебачення чи радіо стане медіа-продукт, а саме теле і раді програми, які зможуть побачити та почути як учні та викладачі школи, а також завдяки мережі Інтернет, як мешканці нашої громади, так і цілого світу. Випуски телепрограми будуть розташовані на сайті школи, фейсбук та у мережі YiuTube.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Створення проекту учнівського телебачення та радіо приверне увагу суспільства до розвитку освітніх програм громади, шкільного життя та допоможе в отриманні учнями досвіду роботи над створення телевізійних програм як універсального способу освоєння дійсності і отримання знань, розвиток творчих і дослідницьких здібностей учнів школи, активізації особистісної позиції школярів в освітньому процесі.

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти, культури, молоді та спорту