Впорядкування безпечного заїзду до багатоповерхівок по вулиці Грушевського Відхилений остаточно

Доданий
10.12.2018
Номер
8
Дорожнє господарство

В зв'язку з ремонтними роботами тротуару по вулиці Грушевського був пошкоджений заїзд до багатоповерхівок. Потрібно вирівняти подвір'я та заїзд до п'ятиповерхового будинку та засипати щебнем грубим, а зверху дрібним

Автор проєкту
Анна
Анна Якубовська
Бюджет
45 660 грн
Розрахунок бюджету
Район
смт.Вишнівець
Адреса
Вишнівець

Опис

Опис проекту

Мета: забезпечити безпечний заїзд до трьох багатоповерхових будинків (п'ятиповерхівки в т.ч.) по вулиці Грушевського шляхом його вирівнювання та насипання щебню, а також створити парковку автомобілів біля п'ятиповерхівки шляхом ліквідування клумби.
Завдання: 1. Ліквідувати клумби з переднього фасаду п'ятиповерхового будинку.
2. Викласти бруківкою обмостку переднього фасаду п'ятиповерхового будинку шириною 1 м. (50 м2 бруківки)
3. Вирівняти грейдером подвір'я п'ятиповерхового будинку і заїзд до нього, засипати щебнем.
Актуальність: п'ятиповерховий будинок розташований в центрі смт. Вишнівець поблизу Вишнівецької селищної ради, тому його подвір'я впадає у вічі усім жителям та гостям, яким доводиться побувати на території селищної ради.
Дуже часто, за браком достатньої території біля Вишнівецької селищної ради, мешканці нашої ОТГ, а також гості паркують свої автомобілі біля п'ятиповерхового будинку, а створення парковки та вирівнювання території дасть змогу попередити перешкоду руху та забезпечить безпечний заїзд до трьох багатоповерхових будинків.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Результатами реалізації даного проекту зможуть користуватися 52 сім'ї з багатоповерхівок, навіть жителі, які не мають авто. Адже, іноді до них приїжджають гості на власних авто чи здійснюється доставка якихось речей, а іноді доводиться викликати швидку медичну допомогу, пожежну чи патрульну службу. Та інші мешканці нашої ОТГ зможуть скористатися парковкою біля п'ятиповерхового будинку. А також цим подвір'ям багато батьків водить своїх дітей у Вишнівецький дитячий садочок. Слід також зауважити, що обмостка і парковка матимуть довготривалий термін служби та використання, тому цей проект буде і для наступних поколінь.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Основною проблемою є небезпечний заїзд до багатоповерхових будинків та відсутність місця для паркування автомобілів, що призводить до перешкоди руху. Проблемою є також наявність на подвір’ї глибоких вибоїн, в яких у весняно-осінній час постійно застоюється вода і є багато болота, це створює дітям та дорослим проблему переходу через подвір’я не лише мешканцям багатоповерхових будинків. Реалізація проекту забезпечить безпечний заїзд, уникнення перешкоди руху, чисте та сухе взуття всіх перехожих через двір, а також забезпечить естетичний вигляд подвір’я, яке впадає у вічі всім, хто знаходиться на території Вишнівецької селищної ради.

Відповідальні підрозділи

Відділ земельних відносин, житлово-комунального господарства та містобудування