Облаштування спортивної кімнати як зони відпочинку та занять з фізкультури Реалізований

Доданий
25.11.2019
Номер
2
Освіта

Облаштувати сучасне спортивне середовище з комфортними умовами і обладнанням для занять спортом у приміщенні школи для учнів, забезпечивши спортивну кімнату школи сучасним спортивним інвентарем. В такий спосіб вдасться створити територію для занять спортом та здорового способу життя.

Автор проєкту
Лариса
Лариса Владика
Бюджет
30 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Бодаки
Адреса
Збаразький район, Бодаки

Опис

Опис проекту

Мета: створення комфортних умов для організації ведення здорового способу життя та розвитку школярів та гостей школи.
Завдання: створення умов, сприятливих для збереження та зміцнення фізичного та психічного здоров'я учнів засобами фізичної культури та спорту, поєднання урочних, позаурочних та позашкільних форм фізичного виховання для задоволення запитів, потреб та уподобань учнів, наявність спортивного залу, оснащеного сучасним спортивним інвентарем та обладнанням, необхідним для функціонування існуючих спортивних
секцій.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Користувачами проекту можуть бути учні школи, діти структурного дошкільного підрозділу, батьки та інші представники родин учнів, дошкільнят та гостей школи.
Спортивна кімната буде у вільному доступі для всіх бажаючих упродовж робочого дня з 8.00 до 17.00

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Основною метою проекту є створення умов для оздоровлення дітей різних вікових груп унаслідок залучення їх до регулярних занять фізичною культурою і спортом, якісна організація дозвілля для дітей шляхом проведення спортивних, оздоровчих та святкових масових заходів, підвищення активності населення та покращення взаємостосунків між батьками та дітьми. Результатами проекту зможуть користуватися учні, працівники школи, батьки та гості.

Територія, де буде реалізовано Ваш проект

Бодаківська ЗОШ І-ІІІ ст.

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ПІБ Відповідальної особи

Погранична М.В.