"Сонячне дерево" на Вишневій алеї Брав участь

Доданий
25.11.2019
Номер
3
Енергозбереження

Встановлення "сонячного дерева" в селищі - пропаганда альтернативних джерел енергії. Дерево виконане з екологічно чистих матеріалів і забезпечене сонячними панелями має, як функціональне, так і інформативне значення, стане об'єктом, який приверне увагу гостей та жителів Вишнівця. А наявність пристроїв для підзарядки ґаджетів та Wi-Fi роутера, користуватиметься попитом у гостей селища та вишнівчан.

Автор проєкту
Руслана
Руслана Якубовська
Бюджет
40 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
смт.Вишнівець
Адреса
Збаразький район, Вишнівець

Опис

Опис проекту

Мета: забезпечити можливість жителям та гостям селища заряджати свої гаджети та користуватись безкоштовним доступом до мережі Інтернет шляхом встановлення «сонячного дерева» на Вишневій алеї у смт.Вишнівець.

Завдання: встановлення у смт.Вишнівець, на Вишневій алеї «сонячного дерева» для підзарядки мобільних телефонів, планшетів або інших гаджетів із можливістю роздавання Wi-Fi.

Актуальність: у наш час можна зустріти безліч різноманітних енергоспоживаючих девайсів, але на жаль працювати за принципом «вічного двигуна» вони не можуть. І дуже часто трапляється, що в самий непідходящий момент телефон, планшет чи інші портативні пристрої нас підводять і повідомляють, про «низький заряд акумулятора -
підключіть зарядний пристрій». В багатьох країнах по всьому місту можна підзарядити гаджети в спеціально відведених місцях. Але у Вишнівці таких місць ще немає. Тому і виникає потреба у створенні місць для безкоштовної підзарядки гаджетів а також вільного доступу до мережі Інтернет через Wi-Fi

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Оскільки проект буде реалізований на громадському просторі «Вишнева алея», то результатами зможуть безкоштовно користуватись всі мешканці Вишнівецької ОТГ, а також гості та туристи громади.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Реалізація даного проекту дозволить забезпечити можливість жителям та гостям Вишнівця зарядити свої ґаджети, якщо в цьому є необхідність, та користуватись безкоштовним доступом до мережі Інтернет. Завдяки цьому проекту Вишнівецька громада покращить свою туристичну та інвестиційну привабливість, що в свою чергу матиме позитивний вплив на розвиток громади в цілому.

Територія, де буде реалізовано Ваш проект

Вишнівець, Вишнева алея

Відповідальні підрозділи

Відділ земельних відносин, житлово-комунального господарства та містобудування

ПІБ Відповідальної особи

Вакулік М.П.