Музичній школі – сучасну бандуру! Брав участь

Доданий
16.11.2020
Номер
1
Освіта

Проект спрямований на створення інноваційних умов для всебічного розвитку дітей та здобуття учнями позашкільної початкової естетичної освіти шляхом модернізації існуючих і запровадження нових сучасних технологій і обладнань у Вишнівецькій комунальній музичній школі.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Філик
Бюджет
55 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Вишнівець та Загороддя
Адреса
Збаразький район, Вишнівець

Опис

Опис проекту

Мета: створення умов для всебічного розвитку та естетичного виховання дітей Вишнівецької об’єднаної територіальної громади шляхом зміцнення матеріально-технічної бази Вишнівецької комунальної музичної школи, та покращення якості і доступності освітніх послуг.
Завдання:
• збереження та розвиток матеріальної бази Вишнівецької комунальної музичної школи;
• придбання сучасної бандури та підставок для гри на бандурі сидячи та стоячи;
• придбання комплектів струн для ансамблю бандуристів.

Актуальність В музичній школі, яка є позашкільним мистецьким закладом, навчається 99 учнів. На даний час школа має навчальні кабінети, але недоукомплектованність і незадовільний стан музичних інструментів та обладнання створює суттєві недоліки при заняттях.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Проект створюється в першу чергу для дітей, що навчаються у Вишнівецькій комунальній музичній школі у класі бандури, для музичної громадськості та шанувальників академічного музичного мистецтва.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Музична школа є одним із закладів, які слугують задоволенню культурних потреб мешканців Вишнівецької громади, викладачі та учні музичної школи є постійними учасниками концертів, які проводяться як в музичній школі так і на території ОТГ. Більшість викладачів школи є постійними учасниками хорових колективів громади та оркестру народних інструментів музичної школи. Ці колективи неодноразово брали участь у регіональних та обласних конкурсах та фестивалях, де завойовували призові місця.
Учні школи постійно беруть участь в обласних та районних заходах, беруть активну участь у регіональних, обласних, Всеукраїнських фестивалях та конкурсах.
Реалізація даного проекту дозволить створити інноваційні умови для всебічного розвитку дітей та здобуття учнями позашкільної початкової естетичної освіти.
Результатами проекту зможуть користуватися учні, працівники школи, батьки та гості.

Територія, де буде реалізовано Ваш проект

Вишнівець

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ПІБ Відповідальної особи

Погранична Марія Василівна

Контактні дані відповідальної особи

03550-3-12-61