Спорт - запорука здоров'я! Відхилений остаточно

Доданий
19.11.2020
Номер
10
Освіта

Облаштування комфортного куточка відпочинку та спорту дасть можливість фізично розвиватися учням, а гра в теніс - проводити дозвілля з учнями. Також будуть створені сприятливі умови для проведення уроків фізкультури, зміцнення здоров'я та задоволення потреб у руховій активності.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Трачук
Бюджет
30 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Великовікнинський старостинський округ
Адреса
Збаразький район, Котюжини

Опис

Опис проекту

Мета:визначення провідної ролі фізичної культури і спорту як важливого фактору здорового способу життя, створення умов для всебічного гармонійного розвитку дитини.
Завдання
Створення умов, сприятливих для збереження та зміцнення фізичного здоров'я учнів засобами фізичної культури та спорту, поєднання урочних, позаурочних форм фізичного виховання для задоволення запитів, потреб та уподобань учнів, оснащення сучасним спортивним швентарем
та обладнанням школи.
Актуальність:У сучасних умовах діти витрачають значну частину свого часу на навчальний процес та підготовку до занять. Сьогодні дуже важко привчити дитину до спорту, тому що комп'ютер, телевізор, ігрова приставка давно забрали собі більшу частину часу школяр,в. Дуже важливо знайти ті захоплення, яких діти будуть чекати з нетерпінням і віддаватися ,м сповна підвищуючи свою витривалість і покращуючи здоров'я в цілому. Теніс для дітей - один з найбільш доступних і захоплюючих видів спорту. Заняття тенісом допомагають тримати фізичне здоров'я дитини в тонусі: зміцнюється мускулатура, розвивається м'язова тканина, підвищується загальна витривалість до фізичних навантажень і, як не здавалося б дивним, поліпшуються інтелектуальні здібності.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Користувачами проекту можуть бути учні, працівники школи та батьки. Спортивний інвентар буде у вільному доступі для всіх бажаючих упродовж робочого дня з 9.00 до 16.00.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Основною метою проекту є створення умов для оздоровлення учнів внаслідок залучення їх до регулярних занять фізичною культурою і спортом , якісна організація дозвілля для дітей шляхом проведення спортивних, оздоровчих та святкових масових заходів, створення необхідних умов для навчання, виховання та розвитку учнів, підвищення активності населення .

Територія, де буде реалізовано Ваш проект

Котюжини

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ПІБ Відповідальної особи

Погранична Марія Василівна

Контактні дані відповідальної особи

03550-3-11-62