Актова зала «Творчий простір школи» Реалізований

Доданий
26.11.2020
Номер
14
Освіта

Школа – це сучасний навчальний заклад, діяльність якого спрямована на особливість кожного учня, його фізичний розвиток, розвиток талантів та здібностей. Для цього необхідно створити багатофункціональне приміщення, в якому проходитимуть як масові заходи, так і уроки, майстер класи, гуртки та індивідуальні заняття з учнями.

Автор проєкту
Лариса
Лариса Колеснік
Бюджет
20 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Бодаківський старостинський округ
Адреса
Збаразький район, Бодаки

Опис

Опис проекту

В Бодаківській ЗОШ існує загальна проблема реконструкції актової зали, зокрема заміна стільців. Стільці в актовій залі у закладі встановлені з дати заснування школи, а саме з 1990 року. На даний час - знаходяться в непридатному для використання стані: відслоєння дерев’яного каркасу, повне зношення шкіряного покриття, загальна розбовтаність рядів крісел. Всі ці вищезазначені причини та недоліки заважають якісному сприйманню інформації та можуть бути причиною дитячого травматизму.
Мета: створення комфортних умов для організації позакласної діяльності учнів у сучасних та відповідних умовах що дасть можливість, розвивати свої митецькі таланти та здібності ,більше часу проводити у спілкуванні одне з одним, а не за гаджетами та комп`ютерами
Завдання: облаштування актової зали новими та зручними посадочними стільцями, щоб учні під час проведення різноманітних заходів та вільний від навчання час, могли активно та плідно працювати;
збільшення кількості дітей у митецьких гуртках та цікавості до творчості, активного щирого спілкування одне з одним, збільшення навичок комунікації.

Актуальність: Актова зала – центр освітнього, виховного процесу в школі, де проходять всі заходи та події, на яких присутній практично весь колектив школи, адміністрація, представники батьківського комітету, місцевої громади, часто запрошуються гості. Заходи носять різноманітний характер: конференції, відкриті патріотичні і виховні години, батьківські всеобучі, концерти тощо.
Для того, щоб присутні не відволікалися від плідної роботи, максимально комфортною потрібна бути атмосфера та обстановка. Комфорту в актовій залі надають зручні посадочні стільці.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Користувачами проєкту можуть бути учні школи, діти структурного дошкільного підрозділу, батьки та інші представники родин учнів, дошкільнят та гостей школи.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Цей проєкт є вкрай важливим. Він допоможе школярам розвивати власні таланти та мати успіхи в навчальному процесі. Даний проє кт реалізовується на перспективу, що допоможе залучати щороку молодь до активного здорового життя і цікавого, успішного навчання в школі, можливості спілкуватись та реалізовувати власні креативні проєкти.)

Територія, де буде реалізовано Ваш проект

Бодаки

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ПІБ Відповідальної особи

Погранична Марія Василівна

Контактні дані відповідальної особи

0355031161