Заміна дерев′яних віконних конструкцій на металопластикові у приміщеннях Кривчиківської школи На реалізації

Доданий
17.11.2020
Номер
7
Освіта

Наша ідея – завершити програму енергозбереження теплових ресурсів…навчального закладу у частині заміни зношених дерев′яних віконних конструкцій на сучасні металопластикові.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Цісар
Бюджет
20 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Лозівський старостинський округ
Адреса
Збаразький район, Кривчики

Опис

Опис проекту

Мета: заміна дерев′яних віконних конструкцій на металопластикові у шкільній майстерні, класній кімнаті та на коридорі.……………………………………………………………………..…..…
Завдання:
 Створення комфортних умов для перебування в приміщенні закладу освіти усіх учасників освітнього процесу.
 Забезпечення належного температурного режиму в приміщеннях школи.
 Забезпечення умов для економії державних енергетичних ресурсів
 Покращення естетичного вигляду закладу освіти.
Актуальність:
Заклад освіти розпочав реалізацію програми енергозбереження ще у 2013 році. З цього часу за батьківські та спонсорські кошти в школі встановлено 30 металопластикових віконних конструкцій, що становить 85% від загальної потреби. Для суттєвої економії енергетичних ресурсів, підтримання необхідного температурного режиму та створення комфортних умов для всіх учасників освітнього процесу надзвичайно необхідно замінити ще 5 віконних конструкцій, решту 15%.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Цільова аудиторія проекту:
Учні закладу освіти: 77
Вчителі та технічний персонал: 21.
Батьки школярів:120.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Дерев'яні вікна поступово виходять з користування по причині досить значної кількості недоліків, а пластикові варіанти поступово набирають значні показники затребуваності та популярності.
Пластикові вікна мають такі унікальні пріоритети перед дерев′яними:
- Герметичність конструкції
Слід сказати про те, що віконна конструкція сучасності створена на підставі застосування спеціалізованих, високоякісних технологій, що дозволяє отримати необмежені показники герметичності. Саме з цієї причини використання даного вікна, допоможе досягти поставленої мети -- збереження тепла в приміщенні.
- Захист від негоди
Конструкція вікна має прекрасні показники захисту від проникнення вітру, протягу, вологості і вогкості. Саме з цієї причини в приміщенні зберігається ідеальна комфортна атмосфера, здатна подарувати радість і затишок.
- Теплоізоляція
Неперевершено високі показники теплоізоляції віконна конструкція набуває з допомогою використання спеціалізованої технології виготовлення рами і використання високоякісних склопакетів, які наділяються додатковими показниками енергозбереження.
- Звукоізоляція.
Більшість металопластикових вікон наділені додатковими аспектами захисту конструкції від можливості проникнення шуму в приміщення. Саме тому дані вікна стали дуже затребуваними і популярними.
- Міцність і довговічність
Середній термін служби пластикової конструкції більше 30 років. І це насправді говорить про те, що дані вікна здатні повною мірою задовольнити потреби закладу освіти, надаючи високі показники міцності, щільності, витривалості і довговічності.
- Вишуканість зовнішнього вигляду
Краса пластикових конструкцій просто незаперечна. Сучасні пластикові вікна можуть мати респектабельний зовнішній вигляд.
Саме тому варто варто замінити зношені дерев′яні віконні конструкції на металопластикові у приміщенні закладу освіти, що обслуговує територію села Кривчики та хутора Малі Кривчики і таким чином забезпечити комфортні умови навчання для 77 учнів.

Територія, де буде реалізовано Ваш проект

Кривчики

ПІБ Відповідальної особи

Погранична Марія Василівна

Контактні дані відповідальної особи

03550-3-12-61