Для того, щоб подати свій проєкт/пропозицію на “Громадський бюджет 2020” автору необхідно зробити 5 кроків

Подати свій проєкт/пропозицію стало ще простіше!

Перед тим, як подати свій проєкт необхідно:

1. Детально ознайомитися з Положенням про громадський бюджет Вишнівецької селищної ради на 2020 рік (надалі Положення).

2. Завантажити на сторінці "ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ" наступні документи: Бланк-заявка пропозиції (проєкту)Автори пропозиції (проєкту) та їх контактні даніСписок мешканців громади, що підтримують пропозицію (проєкт).

3. Заповнити завантажені документи та особисто подати їх до Координаційної ради, що діє за адресою: смт Вишнівець, вул Грушевського, 6 (при собі необхідно мати підтверджувальні документи згідно п 1.3 Положення).

АБО заповнити заявку подання проєкту на е-сервісі Громадський бюджет. Поданий проєкт/пропозиція будуть розглянуті Координаційною радою та розміщені на сторінці Громадський бюджет та е-сервісі Громадський бюджет.

3-а. За необхідності доопрацювання проєкту, автору необхідно завантажити документ Уточнення форми проєкту, заповнити його та подати до Координаційної ради.

3-б. У разі співфінансування проєкту, автор має надати гарантійний лист про співфінансування проєкту із зазначенням об’єму та вартості робіт/послуг, які будуть надаватися/виконуватися як внесок зі сторони автора проєкту.

4. Підготувати презентацію проєкту/пропозиції для публічного обговорення (в довільній формі), метою якого є детальний аналіз усіх запропонованих проєктів.

5. Заохочувати жителів громади до взяття участі у голосуванні, ознайомлювати їх з основними положеннями та принципами громадського бюджету/бюджету участі, розповсюджувати інформацію стосовно перебігу та результатів процесу голосування та запровадження громадського бюджету Вишнівецької селищної ради.

Бажаємо успіху!