Проєкт Бодаківської школи "Актова зала «Творчий простір школи»" реалізовано!

Реалізовано черговий проєкт ГБ-2020-2021. У актовий зал Бодаківської школи закуплено, змонтовано та встановлено зручні крісла

Головна мета даного проєкту - створення комфортних умов для організації позакласної діяльності учнів у сучасних та відповідних умовах що дасть можливість, розвивати свої митецькі таланти та здібності ,більше часу проводити у спілкуванні одне з одним, а не за гаджетами та комп`ютерами.

Завдання: облаштування актової зали новими та зручними посадочними стільцями, щоб учні під час проведення різноманітних заходів та вільний від навчання час, могли активно та плідно працювати; збільшення кількості дітей у митецьких гуртках та цікавості до творчості, активного щирого спілкування одне з одним, збільшення навичок комунікації.

В актову залу було придбано сучасні, комфортні, мобільні стільці на загальну суму 20000 тис. грн. у кількості 20-ти шт. Оскільки даний проект отримав співфінансування у розмірі 20000 тис. грн від випускника школи, Дишканта Юхима Борисовича, будо придбано ще двадцять стільців. Усього 40 шт.!

Таким чином, завдяки реалізованому проєкту  школярі можуть розвивати власні таланти та мати успіхи в навчальному процесі. Результатами проекту користуюся учні, працівники школи, батьки та гості.

Галерея