Реалізацію проєктів-переможців Громадського бюджету 2020 завершено.

У Вишнівецькій об’єднаній територіальній громаді завершилась реалізація усіх проєктів-переможців громадського бюджету 2020.

Минулого року в Положення про громадський бюджет були внесені зміни, а саме: загальна сума коштів (130 тис. грн.) була розподілена між старостинськими округами та смт.Вишнівець. На бюджет участі було подано 5 проєктів, 4 з яких Координаційна рада визнала переможцями, та затвердила до реалізації у 2020 році.

Отже, завдяки такому інструменту залучення громадян як Бюджет участі, були реалізовані наступні громадські ініціативи:

Чистота та порядок - стартова платформа для розвитку гармонійної особистості

У Вишнівецькій загальноосвітній школі за рахунок коштів громадського бюджету були придбані меблі для гардеробної кімнати (хоча, кімнатою тепер її вже важко назвати). Як театр починається з гардеробу так і школа, яка приймає учнів, батьків, вчителів, шановних гостей тепер має сучасний вигляд роздягалки.

Створення кімнати психологічного розвантаження

Завдячуючи цьому проєкту у Старовишнівецькій школі тепер є куточок для релаксу, а також належні умови для організації психологічного розвантаження учасників освітнього процесу, індивідуальної роботи з учнями, вчителями, батьками, які потребують допомоги психолога.


Енергоефективне освітлення у Бутинській ЗОШ

В рамках цього проєкту, в приміщенні Бутинської школи замінено старі світильники на енергозберігаючі світлодіодні. Таким чином вдалось реалізувати енергоефективну систему освітлення у навчальному закладі.

Облаштування спортивної кімнати як зону відпочинку та занять з фізкультури

Для повноцінної роботи спортивних секцій у Бодаківській загальноосвітній школі, закуплено спортивний інвентар та обладнання, тим самим створивши комфортні умови для організації ведення здорового способу життя та розвитку школярів.