З 11 по 24 листопада триває прийом проєктів/пропозицій на “Громадський бюджет 2020”

На 44 черговій сесії прийнято Положення про Громадський бюджет та затверджено склад Координаційної ради.

Як і минулого року:

Проєкт може подати особа, що

  • досягла 16 річного віку (обов’язково),
  • проживає у громаді,
  • місце народження – Вишнівецька громада,
  • володіє нерухомістю в межах громади,
  • офіційно працює у приватній чи державній установі/організації/підприємстві, на території громади.

Один автор подає один проєкт/пропозицію. Проєкт повинен бути спрямований на покращення інфраструктури громади і стосуватись лише одного об’єкта, що належить до комунальної власності.

Одна особа може голосувати тільки за один зареєстрований і опублікований проєкт.

Проєкт зазнав незначних змін, в порівнянні з попереднім роком. Найголовніші з них:

Загальний обсяг громадського бюджету зріс до 130 тис. грн. (60 тис. грн. у 2019 році), та розподілений територіально: 40 тис. – Вишнівець та Загороддя, по 30 тис. – на старостинські округи;

Передбачена можливість співфінансувати проєкт автором;

Проєкти подаються в паперовому та електронному вигляді ;

Голосування здійснюється через е-сервіс “Громадський бюджет” і заповненням паперового бланку у пункті голосування (виключено можливість голосувати через електронну пошту).

 

Перед тим, як подати свій проєкт/пропозицію, детально ознайомтеся із Положенням про громадський бюджет/бюджет участі на 2020 рік.

 

Зверніть увагу! Якщо Ваша пропозиція з певних причин не може бути подана на Громадський бюджет, то можете подати її як петицію (за допомогою е-сервісу “Електронні петиції” (банер  на головній сторінці нашого сайту), і вона буде розглянута у відповідному порядку, або на сторінці “Ваші пропозиції” (Розділ БЮДЖЕТ ОТГ → ВАШІ ПРОПОЗИЦІЇ). Тут розміщено дві форми для подання своєї пропозиції – ГуглФорма та Форма зворотнього зв’язку. В такому випадку Ваші пропозиції будуть розглянуті у звичайному порядку і не будуть внесені до Громадського бюджету – 2020.