Тренування на сучасному спортивно-оздоровчому комплексі дітей та дорослих - шлях до свідомого життя Реалізований

Доданий
25.11.2020
Номер
12
Освіта

В нашій школі, за відсутності спортивної зали, спортивний майданчик з обмеженими приладами являється одним з небагатьох інструментів заохочення учнів і молоді до занять спортом і активного способу життя.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Шевчук
Бюджет
30 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Великовікнинський старостинський округ
Адреса
Збаразький район, Великі Вікнини

Опис

Опис проекту

Мета: Придбати спортивно-оздоровчий комплекс з жорстким кріпленням для тренування фізичної підготовки на свіжому повітрі дітей і дорослих різної статі.
Завдання: Заохотити жителів громади до активного і здорового способу життя заняттями на найдоступнішому і наймасовішому спортивному комплексі.
Актуальність: Засобами для вдосконалення фізичного розвитку спонукати у жителів громади здатність до саморозвитку й самонавчання в умовах глобальних змін і викликів.

Інформація стосовно доступності (результатів) проекту

Заняття на спортивно-оздоровчому комплексі доступне для учнів нашої школи в урочний і позаурочний час і мешканців громади в позаурочний час без оплати за користування. Перевагою для встановлення спортивного комплексу на шкільному майданчику є наявність посади шкільного сторожа, який здійснює охорону шкільного майна в нічний час.

Обґрунтування необхідності реалізації проекту

Засобами фізичних вправ заняттями на спортивному комплексі учні та сільська молодь матиме змогу покращити загальний стан здоров’я. Буде можливість працювати над вдосконаленням високого фізичного розвитку без такого навантаження на серце, яке можуть отримати підлітки при недосвідченості виконань силових вправ з обтяжненнями. Заняття на свіжому повітрі, завдяки масі позитивних емоцій в досягненні ідеальної маси тіла, дадуть змогу нормалізувати роботу нервової системи. З’явиться можливість виконувати вправи для укріплення вестибулярного апарату. Тренування сформують правильну поставу. Лазіння, тренування м’язів плечового пояса, спини, пресу, розтягування, виконання гімнастичних вправ дасть змогу сформувати красиву спортивну фігуру. Талановитим учням у вуличному воркауті буде можливість розвиватись і виконувати показові виступи з метою популяризації цього виду спорту.

Територія, де буде реалізовано Ваш проект

Великі Вікнини

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ПІБ Відповідальної особи

Погранична Марія Василівна

Контактні дані відповідальної особи

03550-3-11-63